Honlap   >>>    Fórum: Püspökladány Város Fóruma
Minden ami film!
|   Bejelentkezés   |    Regisztráció   |    Elfelejtett jelszó   |    E-mail az adminisztrátornak   |

< < < Vissza         Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ]     [ Legújabb alul ]         Oldal(ak): [ 1 ]  

Elküldve: 2009.06.08, 22:50 | Válasz erre | #39429   
hszoboszlo
[ Felhasználó ]

Köszönöm a tájékoztatást!

Legyünk büszkék rájuk! Aki tud még hasonló jó eredményekről irja már meg! Ha lehet.
Hogy miért kérem? Azért, hogy tudjunk rólla, hogy vannak e varosban ügyes okos tehetséges gyerek, akiket meg kell becsülni, tehetségüket gondozni. Minden eredményben munka van. Ha egy gyermek pedig"dolgozik" az jó úton jár.

Elküldve: 2009.06.08, 19:21 | Válasz erre | #39419   
Tamás
[ Felhasználó ]

Ezeket kifelejtettem:

Curie Matekverseny országos döntő: 6. Kiss Márton (Petőfi)

Töprengő megyei matekverseny (ebből nincs országos) 4.-eseknél: 1. Palya Máté

Elküldve: 2009.06.08, 19:17 | Válasz erre | #39418   
Tamás
[ Felhasználó ]

Kedves Hszoboszlo!

Őszintén szólva úgy érzem, hogy ebben a városban nem illik dicsekedni a tanulmányi versenyekkel, mert annyi az irigy, hogy már inkább nem is akartam írni ide semmit. Pedig ebben a tanévben is rengeteg versenyeredmény volt. Sajnos, más nem nagyon írt ide semmit, rajtam kívül. Én többnyire a saját gyerekeim eredményeit tudom, de egy másik topicban - amit azóta már töröltek - már írtam egy versenyről. Igazából szerintem úgy kellene működni, hogy nem egy fórumba írnánk be, hanem a honlapnak lenne egy olyan része, ahol a város diákjainak versenyeredményei vannak. Na mindegy, ha már így rákérdeztél, akkor azokat a versenyeket, amikről tudok leírom. Aki úgy érzi, hogy a gyerekeim reklámozása őt zavarja, az innentől ne olvassa tovább!

Bolyai Matematika Csapatverseny: megyei 1. lett a Kálvin Téri Iskola 3.-os és 8.-os csapata is, ők országos döntőbe jutottak, az ottani eredményüket nem tudom. A Petőfi Iskola 4.-es csapata megyei 6. lett.

Zrínyi Matekverseny megyei 20. Szilágyi Gergő (Kálvin)

Gordiusz Matekverseny megyei 9. Rácz Zoltán (Karacs)

Alapműveleti Matekverseny (erről írtam a másik topicban, hogy a megyei eredményhirdetésen 30-ból 9 ladányi volt, de már őket nem tudom felsorolni) országos döntőn a 8.-osoknál: 5. Szilágyi Gergő, 9. Palya Dóra (Karacs); az 5.-eseknél: 16. Ordasi Zoltán (Petőfi); a 4.-eseknél: 9. Palya Máté (Petőfi)

Varga Tamás Matekverseny országos döntőn 25. Palya Dóra. (ez azért nagy dolog, mert neki a speciális matektagozatosokkal kellett versenyezni)

Curie Környezetvédelmi országos döntő 3-4. osztály: 8. hely Petőfi (Kiss Márton, Tóth Ádám, Palya Máté); 5-6. osztály: 13. Petőfi (Mogyoróssi Ádám, Nagy Vivien, sajnos a harmadikat nem tudom), 7-8. osztály: 11. Karacs (Danyi Anna, Koncz Kornélia, Palya Dóra)

Curie Kémia országos döntő: 2. Palya Dóra.

Hevesy Kémia országos döntő: 6. Palya Dóra.

Hermann Ottó Környezetismereti országos döntő: 1. Kiss Márton (Petőfi)

Apáczai matekverseny országos döntő: 16. Kovács Rita (Karacs)

Na én ezekről az országos eredményekről tudok, de örülnék, ha más is írna ide!

Elküldve: 2008.05.10, 20:05 | Válasz erre | #19932   
Tamás
[ Felhasználó ]

Azért hoztam létre ezt a topicot, hogy ide minden ladányi vonatkozású eredmény bekerüljön, amit városunk diákjai elértek a különböző tanulmányi versenyeken. Arra kérek mindenkit, hogy írja be ide, ha tud valami ilyen eredményről. Legyünk rájuk büszkék! Aki szerint ez csak arra való, hogy néhányan a gyereküket "fényezzék", az ne is olvasson tovább!

Alapműveleti Matematikaverseny országos döntő, Marcali, 2008.05.10. 

A verseny megyei fordulóin összesen 5598 diák indult, 5 évfolyamban! Mint már leírtuk 4 ladányi gyerek is részt vett a döntőn, ahová egyébként 100 tanulót hívtak meg! Az negyedikesek között 8. lett Ordasi Zoltán (Petőfi), az ötödikesek között 21. lett Mogyoróssy Ádám (Petőfi), a hetedikesek közt 9. Palya Dóra (Karacs) és a legnagyobb siker (amire azért titokban számítottunk) szintén a hetedikesek közt első: Szilágyi Gergely (Kálvin)!

Gratulálok! 

< < < Vissza         Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ]     [ Legújabb alul ]         Oldal(ak): [ 1 ]  

.:|   FreeForum4U Főoldal   |:.