Honlap   >>>    Fórum: Püspökladány Város Fóruma
Minden ami film!
|   Bejelentkezés   |    Regisztráció   |    Elfelejtett jelszó   |    E-mail az adminisztrátornak   |

< < < Vissza         Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ]     [ Legújabb alul ]         Oldal(ak): [ 1 ]  

Elküldve: 2010.08.22, 18:36 | Válasz erre | #102813   
(net)Elek
[ Felhasználó ]

A fórumon történt nagytakarítás is velejárója az ünnepi készülődésnek?

Ám bár legyen, még ha a két hét el sem telt, de az "idősebbek" miért maradtak? Azok "zene a füleiknek?"

(Még messzire sem kell gördíteni az egeret, itt van pl. admin Tamásnak szánt beírása. Mikor is keltezett?

De lehetne más fórumtémánál is példákkal előhozakodni.)

Igen, arra tessenek vigyázni, hogy azokat az "igaz magyarokat" magukra ne haragítsák!

Ui: Legalább a saját maguk alkotta önkényes szabályozást tetszenének megtartani! Vagy nem igazán gyütt be,?Mosolygás

Most már, hogy az új kenyér megáldására is sor került, indulhat a banzáj, mármint a választási kampány.

Örömmel látom a jobbikos listaállítást. Gondolom, a narancsosok is örülnek legalább ennyireKacsintás

Segítsen valaki: mennyi az a 1195 másodperc? "Flood védelem aktív, még 1195 másodpercig ne küldd el az üzenetet! (Pontos idő: 18:12:56)"

Mikor küldhetem el a beírást? De normális ez? Szerintem nem! De az, aki ilyet beiktat a fórumozásba, arról meg ne is beszéljünk! Hány leütést tehetek még amíg a flood védelem inaktívvá válik. Ha ez normális, kockásra kaparom magam. Ez már tényleg mentésre, aztán meg továbbküldésért kiált!

De legalább pontos lenne az óra, akkor még tudnám is követni, vajon hányadik percnél járok már? 

No, megpróbálom a küldést! nálam 18.34 van!

Majdnem bejött, de még várni kell, de mi ez a 176 másodperc a 1195-hez képest.

Gratulálok a kitalálójának, meg az alkalmazójának! Így írjunk mi! Csak kötélerős idegzetűeknek ajánlott polgárpukkasztó magatartás. Addig, addig hogy megfogalmazódik: fő a kitartás!

No! Újraküldöm, talán már mehet!

Elküldve: 2010.08.12, 11:15 | Válasz erre | #101863   
(net)Elek
[ Felhasználó ]

Frissítés okán sk. törölve!

Ismétlést lásd fenn!

Elküldve: 2009.12.08, 21:14 | Válasz erre | #62812   
pladmin
[ Adminisztrátor ]

Tisztelt Tamás!

"hozott anyagbol dolgozom" jelzem az illetekesnek, mihelyt megkapom termeszetesen felteszem.

Egy kis turelmet azert kerek az o neveben is.

Megerteset megkoszonve:Admin

Tamás 62783. üzenete:

Tisztelt Admin!

Nagyon szeretném elolvasni az Oktatási Bizottság jegyzőkönyveit, de a 2009.03.26-i dátum az utolsó. Fel lehetne ezeket rakni?

Köszönöm!

Elküldve: 2009.10.01, 22:11 | Válasz erre | #52351   
pladmin
[ Adminisztrátor ]

Tisztelt NetElek!

Jol irja az on latogatasa es az en latogatasom kozott volt x darab latogato. Mivel on eppen beirt ezt jelegyezte
# szammal, majd az en beirasomat #y szammal.  Kozottunk pedig a ketto kulonbsege latogatta az oldalt.
tehat csak a beirokat szamozza meg.

Udvozlettel pladmin

(net)Elek 52293. üzenete:

T.Admin!

Lehet, hogy velem van a baj, de csak nem értem a számláló működésének metodikáját. Mint írja, én vagyok a 52095. látogató? Én meg azt gondoltam, hogy a 52095. beíró, mert mint a válaszát folytatja, a beírókat jelzik  "x" sorszámmal.

Nos, akkor hogy is van? Én a 52095. és pl az Ön 52233. üzenete közti több mint 100 beírást keresem a fórumon?

pladmin 52233. üzenete:

Tisztelt NetElek!

On 52095. forum latogato. Aki beir a forumra, azt jelzi ki a #xxxxxx  szammal.

Udvozlettel pladmin

(net)Elek 52095. üzenete:

T. Admin!

Hogyan működik a beírások számlálása, mert én oly sok új beírással nem találkozok, ami azt a több mint ezerre tehető különbségből adódik. Vagy tényleg robot vizsgálja a beírások milyenségét, s amit olyannak ítél, rögvest törli is, még mielőtt megjelenne?

Tudatlanságomért elnézést kérek, szíves tájékoztatását  előre is köszönöm.

Elküldve: 2008.05.20, 22:39 | Válasz erre | #20540   
pladmin
[ Adminisztrátor ]

Tisztelt fórumozók!

A fórum méretének és átláthatóságának az érdekében, olyan döntés született, hogy a beirások kb 2 hétig maradnak fennt. (kb ez idő elteltével aktualitásukat vesztik) Ez idő multával törlésre kerülnek. Azok a "témák" is törlődnek, amelyben már régen nem frissülnek a beírások. 

megertesuket megkoszonve: admin 

< < < Vissza         Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ]     [ Legújabb alul ]         Oldal(ak): [ 1 ]  

.:|   FreeForum4U Főoldal   |:.