| Honlap >>> Fórum: Püspökladány Város Fóruma |
|
|
| | Bejelentkezés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | E-mail az adminisztrátornak | |
| < < < Vissza Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ] [ Legújabb alul ] Oldal(ak): [ 1 ] |
| Elküldve: 2009.11.04, 06:51 | Válasz erre | #57622 | |
|
(net)Elek
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 64 |
Az én üzenetem, no' nem az egykori iskolámnak! Kis mise, nagy mise, a végén semmi se; vagy finomított változat: Akár meddig imádkozunk, csak ámen a vége.
(Nos, vajon ezen "üzenet" meddig él itt a fórumon?
|
| Elküldve: 2008.12.08, 15:13 | Válasz erre | #29492 | |
|
bodhiszattva
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 1 |
A Dalai Láma, nepáli papok, Pio Atya üzenete a magyarokhoz A Dalai Láma üzenete a magyarokhoz:
" Magyarok! Egy tibeti mondás úgy tartja: 9 kudarc 9 próbálkozást jelent. Biztos vagyok abban, hogy egy ilyen nagy múltú nemzet fényes jövõ elõtt áll. Kérem, dolgozzanak továbbra is keményen, és távlatokban gondolkodjanak! Tartsák szem elõtt azokat a nemes célokat, amelyek a közös érdekeket szolgálják. Az emberek sokszor - és ez a politikusokra különösen igaz- elvesznek az apró részletekben. Ez nem helyes. Gondolkodjanak távlatokban! Ez az én tanácsom. Köszönöm."
A nepáli papok:
Pio Atya
|
| Elküldve: 2008.11.06, 17:35 | Válasz erre | #28296 | |
|
Tengely
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 1 |
Zsi! Ezen nem nagyon kell gondolkodni, mert a sorok önmagukért beszélnek!!! Reméljük, hogy lesz még Magyar Feltámadás! De addig még nagyon sok dolgunk van e világban. Úgyhogy "döntse el mindenki hogy hol áll" és azt is, hogy "kinek mi dolga"!!!! ...aztán meglátjuk.. |
| Elküldve: 2008.08.06, 08:02 | Válasz erre | #24565 | |
|
zsi
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 11 |
Győzike show helyett,egy kis gondolkodtató!Tordai Ányos: Magyar harangszó
Vagyok fagyos szele sívó zivatarnak,
Vagyok millióknak zokogó keserve,
Vagyok pislogó mécs a ravatal mellett,
De nem! Nem foganhat meg az ősi átok!
Szavamba sikolt fel a kies Vágvölgye,
Igazságért kiált a Muraköz síkja,
Nyögi kövér Bánság bitorlók hatalmát,
Hargita aljáról Csaba unokái
És ti mindnyájan, kik vagytok még magyarok,
"Mi három hegyünknek, mi négy folyamunknak
Aztán fel a zászlót, a keresztes zászlót
...Voltam hirdetője elmúlt ragyogásnak... |
| < < < Vissza Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ] [ Legújabb alul ] Oldal(ak): [ 1 ] |
| .:| FreeForum4U Főoldal |:. |