| Honlap >>> Fórum: Püspökladány Város Fóruma |
|
|
| | Bejelentkezés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | E-mail az adminisztrátornak | |
| < < < Vissza Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ] [ Legújabb alul ] Oldal(ak): [ 1 ] |
| Elküldve: 2010.08.29, 21:20 | Válasz erre | #103969 | |
|
D-31
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 20 |
(net)Elek 102777. üzenete:
T. illetékes! (Gondolom leginkább a polgáregyesítő főcenzor lehet az.) "A FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje, és képviselőjelöltjei" témához tett beírásom törlésének okát szíveskedjen megjelölni. Vagy, ha az "fizetett hirdetés", akkor arra tenni utalást, illetve, ha ez a fórumfelület a reklám helye, akkor meg elvárom arról az alattvalók tájékoztatását.
(Úgy tűnik, hiába a mentés, menthetetlennek "egyesek" uralkodói viselkedései, de mintha az a demokráciától idegen lenne - netán tévednék, akkor A bejegyzés (-ek) mentése nem hiábavaló (-k). Az utókor tájékozódhat a demokrácia aktuális állásáról, helyzetéről.
|
| Elküldve: 2010.08.25, 22:53 | Válasz erre | #103550 | |
|
pladmin
[ Adminisztrátor ] Hozzászólások: 5 |
Tisztelt Kovi84! a puspokladany.info-hoz sem az Önkormanyzatnak, sem nekem nincs kozom! Megneztem az emlitett oldalt. Az oldal aljan, a kapcsolatoknal behozza az illetekes adatait. http://www.puspokladany.info/apro/dokumentumok/kapcsolat/ ennyit tudtam segiteni
udv:admin
Kovi84 103458. üzenete: Üdv! Nem tudom hogy jó helyre írok-e.... Szeretném megtudni ki üzemelteti a puspokladany.info oldalt? Felkerült az oldalra egy hírdetés "testi foglalkozás" címmel, amin az én telefonszámom szerepel és ezt szeretném töröltetni! Válaszokat előre is köszönöm! Kovi84
|
| Elküldve: 2010.08.25, 11:33 | Válasz erre | #103458 | |
|
Kovi84
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 1 |
Üdv! Nem tudom hogy jó helyre írok-e.... Szeretném megtudni ki üzemelteti a puspokladany.info oldalt? Felkerült az oldalra egy hírdetés "testi foglalkozás" címmel, amin az én telefonszámom szerepel és ezt szeretném töröltetni! Válaszokat előre is köszönöm! Kovi84
|
| Elküldve: 2010.08.22, 09:54 | Válasz erre | #102777 | |
|
(net)Elek
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 64 |
T. illetékes! (Gondolom leginkább a polgáregyesítő főcenzor lehet az.) "A FIDESZ-KDNP polgármesterjelöltje, és képviselőjelöltjei" témához tett beírásom törlésének okát szíveskedjen megjelölni. Vagy, ha az "fizetett hirdetés", akkor arra tenni utalást, illetve, ha ez a fórumfelület a reklám helye, akkor meg elvárom arról az alattvalók tájékoztatását.
(Úgy tűnik, hiába a mentés, menthetetlennek "egyesek" uralkodói viselkedései, de mintha az a demokráciától idegen lenne - netán tévednék, akkor
|
| Elküldve: 2010.07.31, 20:08 | Válasz erre | #100627 | |
|
pladmin
[ Adminisztrátor ] Hozzászólások: 5 |
Tisztelt Net Elek! Az emlitett nevnelkuli temat toroltem!
admin
(net)Elek 100587. üzenete: T. illetékes (admin, vagy valaki)! Szíveskedjen már a tévesen nyitott megnevezés nélküli témafelületet is törölni, mert nekem még az sem sikerül. Vagy úgy is jó, ha elárulja, hogyan végezhetem el azt saját magam.
Fáradozását köszönöm! |
| < < < Vissza Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ] [ Legújabb alul ] Oldal(ak): [ 1 ] |
| .:| FreeForum4U Főoldal |:. |