| Honlap >>> Fórum: Püspökladány Város Fóruma |
|
|
| | Bejelentkezés | Regisztráció | Elfelejtett jelszó | E-mail az adminisztrátornak | |
| < < < Vissza Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ] [ Legújabb alul ] Oldal(ak): [ 1 ] [ 2 ] |
| Elküldve: 2010.09.08, 18:59 | Válasz erre | #105224 | |
|
kyokky
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 7 |
Tisztelt Imre!
Köszönöm, az érdeklődését. Régóta Püspökladányban élek, a Damjanich u.3 szám alatt lakom. Köszönöm szépen a gratulációt! Holnap felkerül a blogoldalamra a teljes programom! kocsanyjozsef.blogspot.com Természetesen,ha Önnek megfelel, személyes beszélgetést is kezdeményezhetünk. Nagyon fontosnak tartom, hogy az emberekkel érdemi és rendszeres kapcsolatot építsek ki.
Tisztelettel: Kocsány József |
| Elküldve: 2010.09.07, 21:34 | Válasz erre | #105208 | |
|
imi
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 14 |
Tisztelt Kocsány Úr! Olvastam a választás.hu-n, hogy regisztrálták önkormányzati képviselő jelöltnek a püspökladányi 1 számú választókerületben az LMP színeiben.. Gratulálok! Én régi ladányi ember vagyok, de Önt nem ismerem, sőt nem is hallottam még Önről, kivéve azt a kis szösszenetet amit itt a fórumban írt. Mivel a város egy jelentős körzetét kívánja képviselni az önkormányzatban, szeretnék Önről többet tudni! Kíváncsian várom életrajzát és a programját! |
| Elküldve: 2010.09.03, 18:26 | Válasz erre | #104897 | |
|
(net)Elek
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 67 |
T. Jánosi Úr!
Tudja Ön, hogy én hány olyan személyt ismerek városunkban, akinek a felmenője abban az "átkosban" , s abban az egy pártban vezető tisztséget töltött be, még messzire sem kell mutogatni, s most a fideszben vagy a jobbikban ő maga tölt be vezető tisztséget. Ezért, igen is tartsuk egymás érzéseit tiszteletben, s nem csak most, amikor a kis/nagy ember ezt adta ki feladatul (vitathatatlan: eminens tanítványok), hanem legyen ez minden időkre szóló. Hogyan legyen hiteles a határon túlra kerültek támogatási szándéka, ha a határon belülieket meg, már elnézést: köpködjük. Magyarország mindannyiunké! Magyarország többet érdemel, ami csak mindannyiunk összefogása által valósulhat meg. És ez igaz szűkebb környezetünk tekintetében is. Összefogásban az erő! |
| Elküldve: 2010.09.03, 10:59 | Válasz erre | #104863 | |
|
Jánosi Árpád
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 3 |
Tisztelt uram!
Örülök a vélemény nyilvánításának, és megállapítom, hogy közöttünk ebben a kérdésben véleménykülönbség nincsen! A pontosítás kedvéért kívánom csak megjegyezni, hogy nem a volt szdsz tagokat emlegettem, hanem azok gyermekeit, a tudatosan "felépített" következő generációt.
Kétszer ugyan abba a folyóba sem léphetünk, természetes, hogy az emberek is változnak! Több általam ismert korábbi MSZP-s lett az idén minden átmenet nélkül jobbikos, hogy csak ezt az egy példát mondjam. Én csak remélem, hogy végleg megtalálták a helyüket a nemzeti oldalon és többször már nem fordítják meg a köpönyeget, mert amíg magyar tapossa a magyart, addig az egész nemzet szívóágon van! Ha pedig valaki leszarja a köpönyegét, és kifordítja, akkor a szaros vége kerül kívülre. Ha még egyszer leszarja, és kifordítja, akkor pedig már belül is szaros lesz! Vallom, hogy "Minden MAGYAR felelős minden MAGYARÉRT ", hiszen nincs két, vagy három Magyarország! Egy hazában, egyszerre, egymást segítve tudunk csak mindannyian boldogulni! A magyar népet megosztó szekértábor politika gyurcsánybajnaival végleg megbukott. A magyar politikai közvélemény DÖNTŐ többsége átlátta, milyen piti módon próbálják ráuszítani a cigányt a magyarra, a magyart a zsidóra, a diákot a tanárra, a beteget az orvosra, mindenkit mindenkire, csak ők jobban halászhassanak a zavarosban, és talicskával tolhassák ki a pénzt! |
| Elküldve: 2010.09.02, 12:20 | Válasz erre | #104736 | |
|
kyokky
Tisztelt Jánosi Árpád!
Köszönöm a hozzászólását! Tiszteletben tartom a véleményét,bár nem értek vele egyet. Abban igaza van,hogy az LMP-ben vannak volt SZDSZ politikusok, szám szerint mindössze 5 darab, nézzen utána. A másik pedig az, hogy el kellene már jutni a társadalomnak arra a szintre, hogy főleg egy helyi választáson, hogy ne a párt színek domináljanak, hanem az egyén,aki dolgozik értük. A másik pedig az, hogy nem tudok egyet érteni azzal, hogy aki valaha bármilyen párt nézeteit és elveit képviselte. az ne gondolhatná úgy, hogy azok elvek rossz irányba vezettek és ne gondolhatná úgy,hogy éppen ezértbszakít ezzel és egyetért más politikai nézettel. Ez a felfogás uralkodik ebben az országban. Tehát sokan úgy gondolják, aki valaha MSZP-s. vagy Fideszes, vagy más nézeteket vallott, az örökké az marad és rossz ember lesz örökre. Ezt gyerekesnek tartom! Még egyszer köszönöm és tisztelem a véleményét! |
| Elküldve: 2010.09.02, 10:25 | Válasz erre | #104711 | |
|
zámmi
Tisztelt Kocsány Úr! / Kyokky! / Amennyiben tudomása van olyan dolgokról, ami törvényt sért, és azokat tényekkel tudja bizonyítani, abban az esetben állampolgári kötelessége azok feltárása. A légből kapott találgatással, feltételezéssel, csak a pártjának, és az Ön hitelességének árt. Papp Mátyás |
| Elküldve: 2010.09.02, 10:00 | Válasz erre | #104708 | |
|
Jánosi Árpád
Nekem az a véleményem az LMP-ről, hogy a "korrupcióval teli SZDSZ" kígyó(idézet Meggyesi Pétertől) levedlette a bőrét, és most megfiatalodva mutogat vissza levetett bőrére, és azt állítja magáról, hogy ő már nem az a kígyó. Az szdsz-es szülők gyermekei az LMP-ből szüleik pénzén kürtölik világgá, hogy ők valójában környezetvédők, A(z i)GAZSÁG bajnokai, a REND (h)ÉBER ŐREI, és semmi közük nincsen a közéletből magát kiüzletelő, magyargyűlölő SZDSZ-hez! Kíváncsi vagyok, vajon hány év kell, míg erre rájön majd az őket parlamentbe juttató törpe kisebbség??????
Remélem, hogy az elmúlt húsz évben megedződött MAGYAR közvélemény már nem hisz a parasztvakításnak! |
| Elküldve: 2010.09.02, 08:25 | Válasz erre | #104693 | |
|
kyokky
Igazad van, ügyek vannak, nagyon sok is, csak a fidesz TV hallgat róla. Rengeteg visszafizetésre váró hitel, rossz csatornák, munkanélküliség, a környezetvédelem eltiprása, stb, rengeteg gond! Neked mi a véleményed az LMP-ről?
|
| Elküldve: 2010.09.02, 08:16 | Válasz erre | #104692 | |
|
(net)Elek
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 67 |
Ha lent beírtaknak van igazságtartalma - nekem is vannak szóbeszédeken alapuló információim, mert nem bedugott füllel, szemellenzővel járok -, de akkor hogy-hogy nincsenek ügyek? Ha pedig vannak, akkor arról miért hallgat az elfogulatlan médiánk?
kyokky 104562. üzenete: Sziasztok!
Kocsány József vagyok az LMP önkormányzati képviselőjelöltje (1. választókörzet). Úgy gondolom,végre változtatni kellene ezen az önkormányzaton,mert el sem tudjátok képzelni,milyen mocskos és korrupt dolgok zajlanak ott. Remélem az emberek látják ezt és szavaznak. Bár hozzáteszem, remélem mernek szavazni,hiszen sokan félnek,ha nem úgy szavaznak,ahogy kell,akkor elveszítik az állásaikat. |
| Elküldve: 2010.09.01, 20:48 | Válasz erre | #104635 | |
|
D-31
[ Felhasználó ] Hozzászólások: 22 |
imi 102540. üzenete: imi! Mind addig amíg a fórum bejegyzéseit önkényesen törlő - a fóromozók által Pókradírnak, Radírpóknak, vagy egyszeűen Cenzornak nevezett - személy kilétéről nincs információ, addig engettessék meg, hogy minden fóromozó szabadon dönthesen , ( önkormányzati képviselő esetében ez necces!) hogy véleményégyét milyen néven írja le. Természetesen, nem a sértő és személyeskedő bejegyzésekre gondolok. Ezek nem fogadhatók el! Ugyan így sértő, megalázó és megengedhetetlen egy- egy jobbító szándékú kritika törlése is! |
| < < < Vissza Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ] [ Legújabb alul ] Oldal(ak): [ 1 ] [ 2 ] |
| .:| FreeForum4U Főoldal |:. |