Honlap   >>>    Fórum: Püspökladány Város Fóruma
Minden ami film!
|   Bejelentkezés   |    Regisztráció   |    Elfelejtett jelszó   |    E-mail az adminisztrátornak   |

< < < Vissza         Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ]     [ Legújabb alul ]         Oldal(ak): [ 1 ]  

Elküldve: 2010.09.01, 08:18 | Válasz erre | #104460   
(net)Elek
[ Felhasználó ]

Először is a cenzornak!

Az alábbi beírás törlésére utaltam, mivel hogy az az aktualitását veszítette. Igaz, nem szótagolva írtam, bizonyára ezért nem sikerült a lényeget "megcsípni". Az viszont az én szemet csipi, a jóérzésemmel pedig összeegezhetetlen, hogy a másik oldalt lehet köpködni, de ha bíráló megjegyzés a köreiket érinti, azt a beírást azonnal el kell tüntetni. Ma még csak a beírást, s holnap mit? Az Önök olvasatában ez a demokrácia? Való igaz, nem ugyan az a tanító mesterünk, viszont igazság csak egy van. Már csak az a kérdés, hogy hol?

D-31!

Félreértés történt! Nem elszállították a köveket, hanem a hetek, hónapok óta kiásott "földpadkát" kövekkel, tégladarabokkal feltöltötték, hogy ott a mezőgazdasági gépekkel le lehessen állni, akár napokig az év bármely szakában.

D-31 104375. üzenete:

(net)Elek!

Örülök, hogy az általad jelzett terűleten a kihelyezett köveket eltávolították. Sajnos ettől még a probléma a városban megvan. Példaképp említeném a Sárvári képviselő úr körzetét, ahol - többek között a saját utcájában - szép számmal vannak terméskövek az utak szélén.

Nem értem a város tehetetlenségét ebben az ügyben. A megoldás egyszerű: a városüzemeltető KFT tehergépjármű biztosításával, néhány közmunkás segítségével ( szükség szerint ) rendőri figyelmmelkísérésel a város utcáiról ezek a balesetveszélyes "utszegélyek"  max. egy héten belül eltüntethetők az ingatlantulajdonos figyelmezteése melett. Ennyi! A dolog nem bonyolult, csak akarni kell!

Ja, hogy ez választási időszakban nem népszerű lépés? Hát igen! Valóban nem az, de attól még meg kellene tenni!!

Elküldve: 2010.08.31, 20:48 | Válasz erre | #104375   
D-31
[ Felhasználó ]

(net)Elek!

Örülök, hogy az általad jelzett terűleten a kihelyezett köveket eltávolították. Sajnos ettől még a probléma a városban megvan. Példaképp említeném a Sárvári képviselő úr körzetét, ahol - többek között a saját utcájában - szép számmal vannak terméskövek az utak szélén.

Nem értem a város tehetetlenségét ebben az ügyben. A megoldás egyszerű: a városüzemeltető KFT tehergépjármű biztosításával, néhány közmunkás segítségével ( szükség szerint ) rendőri figyelmmelkísérésel a város utcáiról ezek a balesetveszélyes "utszegélyek"  max. egy héten belül eltüntethetők az ingatlantulajdonos figyelmezteése melett. Ennyi! A dolog nem bonyolult, csak akarni kell!

Ja, hogy ez választási időszakban nem népszerű lépés? Hát igen! Valóban nem az, de attól még meg kellene tenni!!

Elküldve: 2010.08.31, 19:18 | Válasz erre | #104318   
(net)Elek
[ Felhasználó ]

Tekintettel arra, hogy lenti bejegyzés aktualitását veszejtette, mert az említett helyen a nagy mű, as az a "leállósáv" elkészült, a "törlés" engedélyezve!Mosolygás

(net)Elek 102558. üzenete:

Hetek, de lehet, hogy hónapok óta meglévő állapot ott a pöttyössel szemben, mintegy 20 cm az út és padka közti szintkülönbség. Az is igencsak balesetveszélyes, szerintem. Valóban, itt 1-eseknek bármi megengedett. Az imént olvastam a haon-non, hogy Kósa úrhoz (Debrecenben Ő a polgármester) kell fordulni bizonyos ügyben. Nálunk ki az, aki tehet érted, értem, vagyis: értünk?

Tudom, nem egyformán gondolkodunk. Akinek a közös érdek szolgálata lenne az önként vállalt kötelessége (nemre, fajra, színre (akár pártállásra) tekintet nélkül - kevés a szó, a tettek beszédesebbek!

(frisstés 2010.08.18/08:26)

Elküldve: 2010.08.18, 08:22 | Válasz erre | #102558   
(net)Elek
[ Felhasználó ]

Hetek, de lehet, hogy hónapok óta meglévő állapot ott a pöttyössel szemben, mintegy 20 cm az út és padka közti szintkülönbség. Az is igencsak balesetveszélyes, szerintem. Valóban, itt 1-eseknek bármi megengedett. Az imént olvastam a haon-non, hogy Kósa úrhoz (Debrecenben Ő a polgármester) kell fordulni bizonyos ügyben. Nálunk ki az, aki tehet érted, értem, vagyis: értünk?

Tudom, nem egyformán gondolkodunk. Akinek a közös érdek szolgálata lenne az önként vállalt kötelessége (nemre, fajra, színre (akár pártállásra) tekintet nélkül - kevés a szó, a tettek beszédesebbek!

(frisstés 2010.08.18/08:26)

< < < Vissza         Rendezési sorrend: [ Legújabb felül ]     [ Legújabb alul ]         Oldal(ak): [ 1 ]  

.:|   FreeForum4U Főoldal   |:.